sunnuntai 4. elokuuta 2019

Luonnonkivi, luonnonkivet, piharakentaminen puutarharakentamisessa kukkapenkeissä, kohopenkeissä reunakivinä

Luonnonkivi, luonnonkivet, piharakentaminen puutarharakentamisessa kukkapenkeissä, kohopenkeissä reunakivinä. Unelmia pihassa puutarhassa puutarhaasi. Tutustu aiheeseen, mieti ja ota yhteyttä pihan kivityöasioilla

Tiedustelut tilaukset ensisijassa e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com
Puhelin 044-3380291

Edetään ennakomaksuin tehdään sitten kukkapenkkejä, koira-aitoja, pensasaitojen istutuksia tai leikkaustöitä

Pensasaitojen ja erilaisten pensaistojen leikkauksiin ohessa yllä Stihlin teleskooppioksasaha, sillä hoituvat kätevästi mm orapihlaja-aitojen vuosikasvutojen leikkaukset:




Pihojen puutarhojen kasvustojen  erilaiset leikkaustuotteet aina liki 6 cm läpimitaltaan olevista oksistoista alkaen kätevästi hakkurilla silpuksi ja kuorikkeeksi piha-istutuksille palvelumme kautta:



Kun on aika raivata pihaa kukinnoille, niin se pitää tehdä puiden liikakasvustoista aloittaen

 Kun tilaus on maksettu niin jälkeä tulee oheiseen tapaan:
 Kukkaset kukinnnot riemuitsevat kun pihaan puutarhaan tulee valoa kun ylipuustoa on raivattu:

Valkoiset jaloangervot täydessä kukassa 28.7.2019 kivikohopenkissä. Jaloangervoja kauttamme myös myynnissä syksyisin laatikoissa luovuttaen tai jopa luoksenne tuoden ja istuttaen, kuten muitakin kasvustoja, joko itseltä tai muilta taimistoilta:



Punahatut kylpevät heinäkuun helteissä 28.7.2019 luokseen perhosia, kimalaisia etc kutsuen:





Kohopenkkien rakennusaineina itsen suosin kierrätyksestä lautatarhojen ja kauppojen purkulautoja, jotka voi sitten tarvittaessa kivetä reunoilta, mikäli katsoo tarpeelliseksi. 

Näin erilaiset syntyvät kohopenkit ovat tarvittaessa keväällä lämpiämässä keväisin ensimmäisinä kukkaloistoja ja marjatuontantoja varten esim pensasmustikat oivasti suojemmassa rusakoilta kohopenkeissä. Kuivana kautena helppo kastella ja mikäli tulee kotiloita myös helpommin etanoilta suojattavissa.

Heinäkuun lopussa 2019 tuli järvivesien lämpeneminen. Puutarhureista alkaen oiva tilaisuus uida, kasveja pitää erikseen muistaa kastella ämpärivesiä juuristoihin kaataen





 On elokuu vilpoisin kelin, helppo viileässä uurastaa ennen syyskauden sateita.


-----------------------------------------
Luonnonkivi puutarhassa esiin oikein leikkauksin ja istutuksin
https://luonnonkivi-puutarhassa.blogspot.com/
--------------------------